Fudbal

Crveno-beli paraf za budućnost

Photo: FK Crvena zvezda

Milojević Zvezdin do 2020. godine

U klupskim prostorijama danas je zvanično produžena saradnja Crvene zvezde i Vladana Milojevića.

Milojević produžio ugovor sa Zvezdom!

Kako je ranije objavljeno, šampion Srbije i perspektivni stručnjak potpisali su novi dvogodišnji ugovor čime je naprevljen jedan od najvažnijih koraka pred buduće izazove crveno-belih među kojima je i učešće u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

"Rekao sam da ćemo se lako dogovoriti, tako je i bilo. Nisam imao sumnju da ću ostati. Poklopili su nam se planovi za narednu sezonu, želim da nastavim da radim u Crvenoj zvezdi, da sarađujem sa ovim divnim ljudima. Ispričali smo lepu priču ove sezone, u subotu ćemo staviti tačku, a onda slede nova iskušenja. Kao i uvek, mogu samo da kažem je da ćemo dati sve od sebe, na to nas obavezuje istorija kluba — rekao je Milojević posle potpisivanja.

 

Tim sezone: Crveno-beli u prvom planu, Pešić najbolji

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvenene zvezde, naglasio je da je svestan očekivanja zvezdaške javnosti za narednu sezonu, a da je prvi veliki korak načinjen danas.

"Danas smo uradili veliki deo strateškog posla. Trener Vladan Milojević je potpisao ugovor na dve godine, i do 2020. godine ćemo imati trenera koji po svim svojim kapacitetima i kvalitetima odgovara profilu koji treba da ima trener Crvene zvezde. Veliki deo posla je odrađen na zadovoljstvo svih. Osnovni cilj naredne sezone jeste šampionska titula, mada smo svesni da smo uspesima ove godine podigli lestvicu očekivanja Zvezdinih navijača, i potrudićemo se da ispunimo njihova očekivanja", istakao je Zvezdan Terzić.

Izvor: BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh