Fudbal

KAFU: Došao sam po trofeje!

Photo: FK Crvena zvezda

Nedeljama je Crvena zvezda tražila adekvatno pojačanje u ofanzivi, danima se govorilo o Kafuu kao opciji, jučerašnjim dolaskom Brazilca epilog je postao izvestan, a danas je igrač Bordoa i zvanično potpisao ugovor sa klubom iz Ljutice Bogdana.

Brzonogi napadač je u redove šampiona Srbije stigao kao pozajmljen igrač iz Bordoa, uz opciju otkupa ugovora na kraju sezone.

"Osećam zaista veliku čast i veoma sam srećan što mogu da budem i što sam već deo jednog velikog kluba kao što je Crvena zvezda. Želim da osvajam trofeje, cilj mi je da ih bude što više, da imamo što više pobeda i uspeha. Fudbaler ne može biti veliki ako ne osvaja titule sa ekipom, to je ono zbog čega igramo i volimo fudbal" rekao je Brazilac nakon potpisivanja ugovora.

Mrkela potvrdio: Razmišljamo o napadaču, narednih dana konkretizacija!

Kafua je crveno-bela javnost upoznala u dvomeču sa Ludogorecom pre dve sezone, a dobrim igrama u redovima bugarskog kluba skrenuo je pažnju Bordoa. U Francuskoj je dobio šansu tokom prethodne jeseni, ali je naredne polusezone pao u drugi plan što je bio povod klubu da mu da odrešene ruke u pronalasku nove sredine.

Prema nezvaničnim informacijama Džonatan Kafu će tokom aktuelne sezone na Topčiderskom brdu zaraditi 700.000 evra, a ukoliko bude želela da ga otkupi od Bordoa Crvena zvezda će morati da izdvoji četiri miliona evra

Kafu je rođen 1991. godine, a osim za Ludogorec i Bordo, tokom karijere je nastupao i za brazilski Deportivo, Boavistu, Pirasikabu, Ponte Pretu i Sao Paulo, a publika bi na terenu mogla da ga vidi već u Kruševcu na gostovanju Napretku, iako je realnije da šansku dobije u narednom evropskom dvomeču izabranika Vladana Milojevića.

Izvor: BKTVNews/I. Dž.
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 KomentaraNa vrh