Sport

Istorijski pobeda naših paraolimpijki: Srbija osvojila zlato u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom

Photo: BKTVNews

Ženska reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na ekipnom Prvenstvu sveta u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom.

Na takmičenju u Bratislavi, naša ekipa je nastupala u sastavu Borislava Perić-Ranković, Nada Matić i Kristina Arančić, a na velikom uspehu čestitao im je ministar sporta i omladine Vanja Udovičić.

"Čestitam našim Borislavi, Nadi i Kristini, njihovom stručnom štabu i Paraolimpijskom komitetu Srbije osvajanje svetske zlatne medalje! Hvala vam šampionke što ste ovim sjajnim višegodišnjim nizom medalja još jednom dokazale da je Srbija zemlja najboljih svetskih paraolimijskih sportista!", naveo je u čestitki ministar Udovičić.

Vučić: Pokazale ste šta znači borbenost, istrajnost i ogromna želja

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić čestitao je našim paraolimpijskim stonoteniserkama na osvojenoj zlatnoj medalji na Svetskom ekipnom prvenstvu u Bratislavi.

"Upućujem najiskrenije čestitke zlatnim stonoteniserkama Borislavi Perić-Ranković, Nadi Matić i Kristini Arančić na najsjajnijem odličju osvojenom u Bratislavi. Pokazale ste šta znači borbenost, istrajnost i ogromna želja za postizanjem najboljih rezultata“, istakao je u čestitki premijer Aleksandar Vučić.

Istorijski trijumf Borkovića, svirala se "Bože pravde" u Bahreinu (FOTO, VIDEO)

 

Izvor:
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh