Ostali sportovi

Juniori bez finala: Grčka savladala Srbiju u dramatičnoj završnici, mladi "delfini" protiv Mađara za bronzu

Photo: VSS

U polufinalu Svetskog prvenstva u Beogradu izabranici Vladimira Vujasinovića poraženi su od Grčke sa 9:8.

Naši momci su tokom celog meča jurili prednost "helena", ali nisu uspeli da je stignu. Protivnik je u većem delu imao po dva gola prednosti, što je za izabranike Vladimira Vujasinovića bio preveliki izazov.

Bazen „Milan Gale Muškatirović“. Gledalaca 700. Sudije: Taksido i Gulikov. Igrač više: Srbija 9 (3), Grčka 8 (2). Peterci: Grčka 1 (0)

SRBIJA: Filipović, Tankosić, Tomić, Lukić 1, Vučinić 1, Gvozdanović, Drašović 1, Toholj, Janković, Radojević 4, Radonjić, Velkić 1, Belopavlović

Selektor: Vujasinović

GRČKA: Zerdevas, Skumpakis 3, Gardikas, Kuvetis 1, Nikoladis, Papanastasiju 1, Gianopluos, Muratidis, Delagramatikas, Trulos 1, Masmandis 2, Kapetanakis 1, Polimeris

Selektor: Lorantos

Imala je Srbija šansu da u poslednjem minutu meča izbori 9:9, ali je Radojević promašio, a Grci su sačuvali loptu u poslednjih 20-ak sekundi.

Mladi "delfini", koji su prosto pregazili Italiju u četvrtfinalu, tako su se oprostili od zlata koje u osvojili na prošlom planetarnom prvenstvu.

Ipak, nisu od medalje, jer u nedelju od 18.40 igraju protiv Mađarske, koja je u drugom polufinalu izgubila od Hrvatske (6:4).

Izvor: Blic, BKTVNews
Pratite BKTV News na VIBERU:
0 Komentara


Na vrh